Personal Training

 

Personal training Landsmeer, helemaal op maat bij SportStudio Landsmeer

Zoek je een personal trainer sportschool? Ga je voor spieropbouw of wil je je gewicht verminderen? We gaan er eens even goed voor zitten om te bekijken welke begeleiding je wenst en wat je doelen zijn. Hier maken we dan een compleet programma voor. We koppelen je aan een personal training program met een personal trainer die samen met jou bepaalt welke sporten je wilt beoefenen en wanneer. Bij ons zijn enkel gecertificeerde trainers in dienst die jou als geen ander kunnen begeleiden. We vertellen je hier graag meer over.

Optimale resultaten behalen

Als je alleen traint en zonder coach of trainer ben je geneigd regelmatig dezelfde veilige en bekende oefeningen te doen. We zoeken samen je grenzen op, we wisselen oefeningen en trainingen af en werken zo aan je uithoudingsvermogen en brengen variatie in je oefeningen. Voor een optimaal resultaat natuurlijk. Je krijgt voedingsadviezen, trainingsadviezen en je leert je levensstijl aan te passen. Pas het toe. Het gaat er namelijk ook om duurzame resultaten te behalen. Vind die balans in voeding, ontspanning en inspanning.

De training wordt volledig afgestemd op jouw wensen en persoonlijke doelstellingen. Daarom gaan we van tevoren graag met jou in gesprek. Hierna kunnen we starten met de training.

Schrijf je in!

SportStudio Landsmeer staat niet alleen voor gezelligheid maar ook voor persoonlijke aandacht. Train je al een tijdje maar blijven de gewenste resultaten een beetje uit? Haal je de gestelde doelstelling niet? Een personal trainer is de stok achter de deur. Die zorgt ervoor dat je er elke keer weer voor moet gaan. Voer je oefeningen tot in perfectie uit, écht zoals ze bedoeld zijn. De personal trainer helpt je veilig sporten en je doelen te bereiken.

Bel voor personal training naar 085-8087745 of stuur een mail naar info@sportstudiolandsmeer.nl. We staan je graag zo snel mogelijk te woord om je verder te helpen.

Contact

Dorpsstraat 62 

1121 BZ | Landsmeer

06 144 29 799

Gratis Proefweek Aanvragen