Kinderlessen

 

Peuterdansen en kleuterdansen bij SportStudio Landsmeer

Laat je peuter dansen! 1 Keer per week een halfuurtje op zaterdag kan je kindje tijdens de dansles voor peuters lekker dansen in de SportStudio Landsmeer. Je peuter leert in de peuterdans de wereld om zich heen ontdekken. Zowel lichamelijk als geestelijk en door een combinatie van muziek, dans en fantasie kan je kindje geestelijk en lichamelijk groeien, de motoriek verbeteren en zijn fantasie gebruiken. En dat allemaal in de dansles voor peuters! Dansen voor peuters is heel erg leuk en leerzaam voor je kids.

Kleuterdansen

Bij kleuterdansen bij SportStudio Landsmeer wordt in de dansles aandacht besteed aan de lichamelijke en fysieke ontwikkeling. Ook het dansen voor kleuters is 1 keer per week op zaterdag, een halfuurtje. Muziek en ritme zijn belangrijk tijdens de dansles voor kleuters en fantasie, het inlevingsvermogen, het dansgevoel, lichaamsbesef en het gevoel van ruimte worden gestimuleerd. Natuurlijk spelenderwijs, gezellig, met persoonlijke aandacht in een warme sfeer.

Dansles voor kinderen en tieners in Landsmeer

Tieners van 8 tot 12 jaar kunnen op zondag 45 minuten dansen op choreografie. De dansles voor tieners bevat geen bepaalde stijl maar is een mix van allerlei dansen.

Kickboksen voor kinderen en boksen voor kinderen bij SportStudio Landsmeer

Boksen voor kleuters van 5 tot 8 jaar, 2 keer in de week op woensdag en zaterdag, lessen van 45 minuten. Kickboksen voor kinderen vanaf 9 jaar op maandag, ook 45 minuten. Voor alle lessen geldt een gratis proefles! Je kunt een maandelijks abonnement nemen voor je kids of een strippenkaart kopen.

Schrijf je kids in!

SportStudio Landsmeer staat niet alleen voor gezelligheid maar ook voor persoonlijke aandacht. Bel 085-8087745 of mail naar info@sportstudiolandsmeer.nl.

Contact

Dorpsstraat 62 

1121 BZ | Landsmeer

06 144 29 799

Gratis Proefweek Aanvragen