Small Group PT

 

De Small Group Obesitas personal training bij SportStudio Landsmeer

Onze Small Group Obesitas personal trainers zijn gespecialiseerd in Obesitas. Speciaal voor jou als je tussen de 5 en 50 kilo wilt afvallen. Van top tot teen begeleiding waar dus ook voeding en mental coaching bij hoort. Afvallen, voeding, mental coaching: dat is wat Small Group Obesitas inhoudt, daar helpt jouw personal coach Obesitas je bij. We vertellen je hier graag meer over.

De basis is van binnenuit

We geloven heel erg dat gezondheid van binnenuit komt en dat vormt dan ook de basis voor alles wat wij doen. Vakmanschap, klantgerichtheid, respect en vertrouwen brengen we samen in onze hele persoonlijke aanpak waar al veel van onze klanten blijvend resultaat mee hebben bereikt. Onze zeer ruime ervaring in de fitnessbranche, onze deskundigheid als personal trainers en onze kennis over gezondheid en vitaliteit maken ons succesvol in het begeleiden van mensen zoals jij naar een gezonder en fitter lichaam en geest.

D ’n A personal coaching

D ’n A personal coaching biedt meer dan alleen personal training. Met een verscheidenheid aan speciale en unieke trajecten zoals de kenmerkende Obesitas Groep, onze 3-fase BOOST en onze afval wedstrijden zijn we al heel wat jaren toonaangevend in het helpen van onze klanten in het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Maar ook met onze specifieke cursussen op gebied van het leren omgaan met een burn-out of depressie, op gebied van mindfulness en meditatie onderscheiden we ons duidelijk.

Schrijf je in!

SportStudio Landsmeer staat niet alleen voor gezelligheid maar ook voor persoonlijke aandacht. Wij hebben al veel mensen mogen helpen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen.

Heb je interesse in onze small group Obesitas training? Bel dan naar 085-8087745 of stuur een mail naar info@sportstudiolandsmeer.nl. We staan je graag zo snel mogelijk te woord om je verder te helpen.

Contact

Dorpsstraat 62 

1121 BZ | Landsmeer

06 144 29 799

Gratis Proefweek Aanvragen