Wij, als SportStudio Landsmeer, staan te trappelen om kennis met jou te maken. Daarom openen wij op zaterdag 11 januari en zondag 12 januari 2020 onze deuren voor jong en oud. Tijdens deze open dagen willen wij jou graag de sfeer laten proeven.
Twijfel je nog om bij ons te komen sporten of ben je gewoon benieuwd hoe ver de vernieuwingen binnen de club zijn, kom dan gezellig langs.

Het enthousiaste team van SportStudio Landsmeer staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.
Tijdens deze open dagen kun je niet alleen onze club bezichtigen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om deel te nemen aan onze super leuke groepslessen. Het lesrooster tref je hieronder aan. Aanmelden is niet nodig. Echter vol=vol. En vergeet natuurlijk niet om sportkleding en sportschoenen mee te nemen.

Wil je toch zeker zijn van een plek, stuur dan een e-mail met naam, telefoonnummer, de les en tijd naar info@sportstudiolandsmeer.nl.
En uiteraard kan een open dag niet zonder een actie. Wil je bij ons komen sporten, maar heb je nog een abonnement bij een ander sportschool? Speciaal voor deze dag hebben wij een overstapservice. Als je tijdens een van deze dagen lid wordt bij ons, dan nemen wij de resterende maanden van je lopend contract over (tot maar liefst 6 maanden). Kom en vraag naar meer informatie.

Heb je geen lopend contract bij een ander sportschool? Niet getreurd. Voor jou hebben wij ook een leuke aanbieding. Als je tijdens een van deze dagen lid wordt bij ons, dan rekenen wij geen inschrijfkosten én sport je gratis gedurende de maanden januari en februari 2020.
Tot gauw,

SportStudio Landsmeer

Contact

Dorpsstraat 62 

1121 BZ | Landsmeer

06 144 29 799

Gratis Proefweek Aanvragen